Save a life with €1

With one euro you can feed a family for a day. Or it can keep them warm for a day.

Waarom Stichting Pamiryan?

Wij hebben de stichting Pamiryan opgezet, omdat wij vinden dat het onze verantwoordelijkheid is om scholen te bouwen en onderwijs te bieden aan de toekomstige generatie. Wij geloven dat toegang tot onderwijs het recht is van elk kind. De afgelopen 15 jaar zijn we persoonlijk getuige geweest van kinderen in afgelegen uithoeken van Badakhshan, Afghanistan, die onder vreselijke omstandigheden naar school gingen. Niemand besteedt er aandacht aan of biedt de nodige hulp aan deze kinderen om naar school te gaan. Kinderen overal in de wereld horen naar school te gaan. Op dit moment volgen ongeveer 1100 jongens en meisjes, onderwijs in tenten. Op een bepaalde leeftijd verbieden de ouders hun dochters om les te volgen in de tenten, want ze hebben er geen vertrouwen in dat hun kinderen veilig en bescherm zijn zonder een klaslokaal/privacy. Help ons dit te veranderen door ons te ondersteunen bij het bouwen van scholen en het geven van onderwijs!
Iedereen die een kind wil ondersteunen bij het volgen van basisonderwijs is welkom om een bezoeken te brengen aan de gastvrije mensen van Badakhshan. Voor verdere informatie kunt u contact met ons opnemen.

ONDERWIJS IS DUURZAAM

Analfabetisme

Bestrijding van analfabetisme is een belangrijk doel van de Stichting Pamiryan

Gezondheid

Gezondheid, hygiëne en lichaamsbeweging zorgen voor vitaliteit en duurzame inzetbaarheid van Afghaanse kinderen

Bouwen

Bouw van scholen, educatieve centra en bibliotheken zorgt voor een duurzame ontwikkeling

Armoede

Armoede bestrijden is geen doel, maar een middel om de Afghaanse kinderen de mogelijkheid te bieden tot het volgen van onderwijs

Vrijwilligers

Hamid Khan

Badakhshan

Sharif Gul

Kabul

Jawid Haqiqi

Nederland

Bashir Hakami

Nederland